"Making the Impression"

Alexandra Ege Siana er født i 1989 og opvokset det meste af sit liv på fyn. Heste har været den del af hendes liv siden den dag, hun som 6 årig, sad i køkken vinduet og så hestene ride forbi fra den nærmeste rideskole. Der skulle ikke mange måneder til før hun fik sin første pony "Dusty". En lille 3'er pony af blandingen Welsh Mountain og Araber.

Efter en flytning til byen Nyborg, blev det gode forhold til kusinen oprettet og ponyen kom i samme stald som hende. Hun havde fuldblods arabere og der voksede sig en stor glæde ved denne race. Som 13 årig købte Alexandra's far hende en araber vallak, Tryszot, som hun siden hen opnåede at ride et par enkelte M klasser i dressur på.
Der kom siden hen flere skønne araber heste til og et par shows, hvor hun viste sine egne og kusines heste på hobby plan, hvorefter hun naturligt, med en mor som var sygeplejer og en far der var læge, valgte at gå vejen hen mod den veterinære verden og uddannede sig veterinærsygeplejerske, med heste i speciale. Det blev til 4 dejlige år på Højgård Hestehospital, med masser af lærdom og viden, som efterfølgende førte hende videre til et andet anerkendt hestehospital, Bargteheide Pferdeklinik,  Tyskland, i sommeren 2015. Men der var noget der manglede.

Med et opkald fra kusinen, som med korte overvejelser får Alexandra til at sende en ansøgning til et professionelt trænings center i Belgien, Schoukens Training Center. Det hele passede sammen og på et øjeblik vendte Alexandra blikket i en anden retning og forfulgte dét, som hendes mavefornemmelse vidste var en del af hendes fremtidige drøm.


Efter 1,5 år i Belgien Følte hun sig klar til at tage teten i egen hånd og flyttede tilbage til hendes hjemland, Danmark, og startede selvstændigt med SIANA SHOWTRAINING.