Nyheder

2024

I år

2022

Vores datter kom til verden i Juni og Jesper er nået langt med vores lille perle af et hus. Forhåbentlig går der ikke for længe før vi viser det frem til en åbent hus dag... Men vi skriver muligvis 2024.

2022

Ny avlshingst ankommet til Siana Showtraining. Velkommen til Awss Lembarak fra avleren Lembarak Arabians i Qatar. De første føl ankommer i 2023 og dem glæder vi os rigtig meget til at se! Tak til avlerne for støtten til det nye avlsmateriale vi har valgt at satse og tror meget på.

2021

Vi siger velkommen til lille Harvest Noble Queen. En fin lille Welsh Mountain pige som forhåbentlig skal lave nogle dejlige føl til ride brug. Ud over det går det fremad med byggeriet og vi rykker endelig ind i huset inden vinteren står for døren.

2020

Vi fandt endelig gården hvor vi begge to glæder os til bo og drive vores virksomheder. Det bliver et rent heste paradis!

2019

Denne gang siger vi velkommen til den smukke hoppe Taibah Lembarak, på billede til venstre, som skal bruges til show og avl. Hun er avlet og ejet af Mohammed Al Sulaiti fra Qatar. På billedet til højre ser i den unikke unghingst, Marco NWA avlet North West Arabians, som nu er købt af Pernille Ferdinand. Vi glæder os meget til deres fremtid!

2018

Vi siger velkommen, i Danmark, til avlhingsten Sarab Lembarak som er avlet og ejet af Mohammed Al Sulaiti fra Qatar

2017

Dette år blev firmaet startet op på Nederbyvej, i Aunslev. Der blev købt brugte bokse, lavet ridebane og etableret nye folde. Stalden indeholdte i alt 14 bokse.